• Kostnaden både i ekonomi och kraft vill man självklart hålla så låg som möjligt.
  • Samtidigt så är det av största vikt att man hittar rätt person, dels för att hen ska komma in och trivas på arbetet så fort som möjligt, både med arbetsuppgifter och kollegor, men också för att man ska bespara sig att behöva göra rekryteringen en gång till för samma tjänst.
  • Att ibland våga titta utanför sin egen box gör att man kan hitta guldkorn man kanske inte hade en aning om att de ens existerade.
  • Det kanske kan vara en bra start på en rekrytering att man hyr personen i fråga i startläget. Dels får hen en bra bild av vad det framtida jobbet kommer att innebära, dels för Ni som företag tid på er att lära känna personen.

 

Alla dessa bitar kan vi på Sträva stå till tjänst med. Förutom att ta fram kandidater så har vi kunskap och verktyg för att ta reda på vilken person ni söker för er gruppdynamik.

Det är inte alls ovanligt idag att en rekrytering börjar med att Ni som företag hyr personal av oss som efter ett tag går över i anställning direkt hos er.

 

 

Känner du att du har andra saker som tar för stor del av din arbetstid och behöver hjälp vid rekrytering, lyssna med oss. Det är dessa bitar vi på Sträva är bäst på.

 

Ha en härlig dag!